Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Τέλος απεργίας στην ΕΡΤ – Εκτός «αέρα» η Έλλη Στάη
Μετά από δέκα ημέρες επαναλαμβανόμενων απεργιών, (που είχαν κηρύξει ΕΣΗΕΑ και  ΕΠΗΕΑ) στα δημόσια ΜΜΕ, η ενημέρωση επιστρέφει από τις 12 το μεσημέρι.
Οι λήξεις των συμβάσεων, όμως, κάνουν το πρόγραμμα αγνώριστο.
Ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Αιμίλιος Λιάτσος, αποφάσισε ευρεία αναδιάρθρωση στις εκπομπές και στις ειδήσεις.
Το κεντρικό δελτίο θα περάσει στη Σταυρούλα Χριστοφιλέα, μιας και ακόμη δεν έχει δοθεί το πράσινο φως από τους αρμόδιους υπουργούς για το καθεστώς εργασίας των ΠΕΘ, αφήνοντας έτσι την Έλλη Στάη εκτός «αέρα» προσωρινά.
Το δελτίο τα Σαββατοκύριακα θα παρουσιάζει η Ανδριάνα Παρασκευοπούλου μαζί με τον Παντελή Γκόνο.
Η Πρωινή Ενημέρωση των Κώστα Αρβανίτη -Μαριλένα Κατσίμη περνάει στους Τάκη Σαράντη και Γιάννη Σκάλκο, ενώ στο «Συμβαίνει Τώρα», η Μαρία Αλεξάκη θα είναι δίπλα στον Φάνη Παπαθανασίου.
Στο «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ», τη θέση του Γιάννη Χρηστάκου θα αναλάβει να αναπληρώσει ο Γιάννης Τρουπής, ενώ στην εκπομπή «ΝΕΤ Παντού», τη θέση του Κώστα Τσουρού θα καλύψει η Σόνια Φίλη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Διαβάστε εδώ tovima.gr

FARAGE

FARAGE

ΕΛΥΤΗΣ

ΕΛΥΤΗΣ

Αρκετά χρόνια πίσω, στις 19 Οκτωβρίου 1979, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία με αφορμή την αναγγελία για τη βράβευσή του με το Νόμπελ Λογοτεχνίας, ο Οδυσσέας Ελύτης, είχε δηλώσει προφητικά

Α.ΣΑΜΑΡΑΣ

Α.ΣΑΜΑΡΑΣ
30-09-2011 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ

harryklynn.blogspot.gr

ΠΗΓΗ :harryklynn.blogspot.gr