Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013

Οι Anonymous απειλούν τις κυπριακές εκλογές

Το μηχανογραφικό σύστημα του Κυπριακού υπουργείου Εσωτερικών απειλεί να κτυπήσει η γνωστή οργάνωση χάκερ «ANONYMOUS» .
Οι Anonymous απειλούν τις κυπριακές εκλογέςΣε βίντεο, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, οι«ANONYMOUS» προειδοποιούν ότι θα κτυπήσουν στις έξι το απόγευμα, οπότε θα αρχίσει η μετάδοση των αποτελεσμάτων και καλούν παράλληλα και άλλους χάκερ να πράξουν το ίδιο.
Σε συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός της Αστυνομίας Μιχαλάκης Παπαγεωργίου ανέφερε ότι έχουν ήδη δοθεί οδηγίες στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να επιληφθεί του θέματος, ενώ εάν χρειαστεί θα ζητηθεί και η βοήθεια της Γιουροπόλ και της Ιντερπόλ.
Ο Γενικός Έφορος Προεδρικών Εκλογών, Ανδρέας Ασσιώτης, δήλωσε ότι έως τις τρεις το απόγευμα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το 61,35% των ψηφοφόρων στην Κύπρο, σε σύγκριση με το 75% στις Προεδρικές εκλογές του 2008. Στη Λευκωσία ψήφισε το 61,3%, στη Λεμεσό το 62 στην Αμμόχωστο το 61,6%, στη Λάρνακα το 63,7 και στην Πάφο το 61,5% των ψηφοφόρων. Στο εξωτερικό έχει ψηφίσει το 40% των ψηφοφόρων. Δικαίωμα ψήφου έχουν πεντακόσιες- σαράντα- πέντε χιλιάδες, εκατόν ογδόντα εκλογείς.
 
ΠΗΓΗ :enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Διαβάστε εδώ tovima.gr

FARAGE

FARAGE

ΕΛΥΤΗΣ

ΕΛΥΤΗΣ

Αρκετά χρόνια πίσω, στις 19 Οκτωβρίου 1979, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία με αφορμή την αναγγελία για τη βράβευσή του με το Νόμπελ Λογοτεχνίας, ο Οδυσσέας Ελύτης, είχε δηλώσει προφητικά

Α.ΣΑΜΑΡΑΣ

Α.ΣΑΜΑΡΑΣ
30-09-2011 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ

harryklynn.blogspot.gr

ΠΗΓΗ :harryklynn.blogspot.gr