Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

Το εξώφυλλο του βιβλίου του Μητσοτάκη 


 

Αυτό είναι το εξώφυλλο του νέου βιβλίου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που θα παρουσιαστεί την Δευτέρα στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».Το βιβλίο του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης έχει τίτλο «Μπροστά από την εποχή της.

Ο κ. Μητσοτάκης, ανέβασε τη φωτογραφία με το εξώφυλλο στη σελίδα που έχουν δημιουργήσει οι συνεργάτες του στο Facebook. Μάλιστα έχει δημιουργήσει και σχετική εκδήλωση, με θέμα την παρουσίαση  του βιβλίου του, προκειμένου να ενημερωθούν οι διαδικτυακοί του φίλοι.
 
Απ' ότι φαίνεται ο πρώην πρωθυπουργός ασχολείται σχεδόν καθημερινά με το Facebook, ανεβάζοντας φωτογραφίες.Έτσι, τις τελευταίες ημέρες δημοσίευσε μία φωτογραφία με την Μαρίκα Μητσοτάκη καθώς και μία από την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός.
 
Ανεβάζοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία έγραψε το εξής:
Κώστας - Μαρίκα, 60 χρόνια μαζί, όπως είχε πει η Μαρίκα, "60 χρόνια δε βαρέθηκα ούτε μία στιγμή".H δεύτερη φωτογραφία είναι τραβηγμένη το 1992.
"Πτήση με μαχητικό F16 πάνω από το Αιγαίο", γράφει ο πρώην επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Διαβάστε εδώ tovima.gr

FARAGE

FARAGE

ΕΛΥΤΗΣ

ΕΛΥΤΗΣ

Αρκετά χρόνια πίσω, στις 19 Οκτωβρίου 1979, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία με αφορμή την αναγγελία για τη βράβευσή του με το Νόμπελ Λογοτεχνίας, ο Οδυσσέας Ελύτης, είχε δηλώσει προφητικά

Α.ΣΑΜΑΡΑΣ

Α.ΣΑΜΑΡΑΣ
30-09-2011 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ

harryklynn.blogspot.gr

ΠΗΓΗ :harryklynn.blogspot.gr