Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

"ΠΑΙΔΙ-ΘΑΥΜΑ' Ο ΓΓ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ REUTERS ;
Ως "παιδί-θαύμα" που "βάζει τρικλοποδιά στην φοροδιαφυγή" χαρακτηρίζει τον Χάρη Θεοχάρη δημοσίευμα του Reuters.
To άρθρο αναλύει τα προσόντα του 42χρονου...
γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων «με τη νεανική εμφάνιση» και την εμμονή με το twitter, αλλά και τις προσδοκίες για αύξηση των κρατικών εσόδων μετά την τοποθέτησή του στην κυβέρνηση, με παράλληλη αναφορά στο τεράστιο πρόβλημα φοροδιαφυγής που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.
Ο πρώην μάνατζερ της Lehman Brothers, ο οποίος εργαζόταν με έδρα το Λονδίνο έχει αναλάβει να εκσυγχρονίσει το φορολογικό σύστημα, το οποίο θυμίζει περισσότερο πρακτικές της γραφειοκρατίας του 19ου αιώνα, και να το φέρει στα επίπεδα της ευρωζώνης. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν είναι ο τύπος ανθρώπου που θα κλειδωθεί στον πύργο και δεν θα μιλάει σε κανέναν, και σχολίασε ότι θα πρέπει να οργανωθούν καλύτερα οι υπηρεσίες και να περικοπούν γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Στο σχετικό δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο διορισμός του Χάρη Θεοχάρη σε μια από τις ισχυρότερες θέσεις στην ελληνική κυβέρνηση ήρθε μετά από την πίεση που άσκησε στην Αθήνα η τρόικα και ο ίδιος δηλώνει ότι το πρόγραμμα του Μνημονίου θέτει ξεκάθαρους στόχους, βάσει των οποίων θα αξιολογούνται όλοι.

 
ΠΗΓΗ://fimotro.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Διαβάστε εδώ tovima.gr

FARAGE

FARAGE

ΕΛΥΤΗΣ

ΕΛΥΤΗΣ

Αρκετά χρόνια πίσω, στις 19 Οκτωβρίου 1979, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία με αφορμή την αναγγελία για τη βράβευσή του με το Νόμπελ Λογοτεχνίας, ο Οδυσσέας Ελύτης, είχε δηλώσει προφητικά

Α.ΣΑΜΑΡΑΣ

Α.ΣΑΜΑΡΑΣ
30-09-2011 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ

harryklynn.blogspot.gr

ΠΗΓΗ :harryklynn.blogspot.gr